Kirjat

Yhdistys Haich-Yesudian -kirjasarjan kääntäjänä ja kustantajana

Joogakirjojen klassikkoaTerveys ja jooga on myyty maailmassa lähes 3 miljoonaa kappaletta.

Suomen Henkisen Kehityksen Liitto (ry.) on itse kääntänyt koko suomeksi saatavan Haich-Yesudian -tuotannon, josta osan yhdistys on kääntänyt ja kustantanut myös ruotsiksi.

Vihkimys-kirjan, Tarot- ja joogakirjojen lisäksi kauttamme on saatavissa Voitto Viron tuotantoa. 

 

Elisabeth Haichin Vihkimys-kirja on esoteerisen kirjallisuuden klassikkoteos. Kustantaja: Suomen Henkisen Kehityksen Liitto.
Elisabeth Haichin Vihkimys on esoteerisen kirjallisuuden klassikkoteos.
Ruotsinkielinen Vihkimys - Invigningen. Foreningen av Andlig Utveckling i Finland
Ruotsinkielinen Vihkimys - Invigningen.

VIHKIMYS     Elisabeth Haich

 

Kovakantinen 7. painos ilmestynyt helmikuussa v. 2022 

 

Useiden suosittujen joogakirjojen tekijä kuvaa tässä mystis-biografisessa teoksessaan muinaisegyptiläisen suuren vihkimyksen ja esittää korkea-arvoisen papin Ptahhotepin opeista valikoiman, joka valaisee koko universumin, ihmissielun ja elämän lakeja. Lukijalle avautuu kirjan kautta ajatusten, elämysten ja kokemusten hämmästyttävän rikas maailma, joka käsittää koko mystiikan alueen sekä havainnollistaa vakuuttavasti karman ja jälleensyntymisen lakeja.

Elisabeth Haichin teoksen sanoma on suuntaa-antava tänä kaaoksellisena aikana. Kirjassa kuvataan tavallisuudesta poikkeavan herkän tytön kehitys, kohtaloniskut, jotka aloittavat kypsymisprosessin ja jotka kriisin huippukohdassa saavat aikaan ihmeellisen muuttumisen ja vievät korkeamman tason olemassaoloon, joka auttaa kestämään sota-ajan hirvittävät kauhut. Vaikka kirjan esittämät ajanjaksot eroavat toisistaan suuresti, tarunomaista todellisuutta pitää koossa erehtymättömän voimakas persoonallisuus, kaaoksesta kasvaa ykseyden tiedostaminen.

Tämä teos, jossa omaelämäkerta, romaani ja mystiset opit kietoutuvat yhteen, kuvaa jännittävästi vihkimyksen mysteerit, joiden syvä totuus on aina kiehtonut mielikuvitusta. Se on samalla erittäin laaja selostus jälleensyntymisestä ja auttaa ymmärtämään karman vaikutusta ihmiselämästä toiseen.

Hinta: 39,80 Eur (sid.), sisältää postikulut ja postiennakkomaksun

             Invigningen painos loppuunmyyty

TILAA VIHKIMYS-KIRJA TÄSTÄ

 

Vihkimys-kirja Suomessa 38 vuotta vuonna 2022


 
Tarot-kirja ja Tarot-kortit - Elisabeth Haich. "Ihmisen 22 tietoisuuden tasoa". Tarot-teosten esikuva. Också på svenska: Tarot och kort. Människans tjugotvå medvetenhetsnivåer. Kustantaja: Suomen Henkisen Kehityksen Liitto

TAROT ja kortit  Elisabeth Haich

Kauniilla Tarot-korteilla ja niiden perusteellisella yleistajuisella tulkinnalla on Elisabeth Haich, maailmankuulu mystikko kirjoittanut elämänvihkimyksestä pedagogisen mestariteoksen.

Ikivanha ihmiskunnan kokemus puhuu tässä modernin hengen kautta. Oppiessaan tuntemaan Tarot-korttien symboliikan, joka esittää ihmisen ja hänen kohtalonsa välisiä yhteyksiä, lukija herää kokemaan syvästi elämän, joka puhuttelee meitä symbolien voimalla ja vaatii meiltä toimivaa vastausta eheytyäksemme, muuttuaksemme. Korttien ymmärtäminen edellyttää ihmiseltä valmiutta tajuta korttien symboliikassa ihmisen 22 kehitystasoa, jotka avaavat näkemään yhteydet sisäisen olemuksemme ja kohtalomme sekä elämäntehtävämme välillä.

Hinta: 35,90 Eur, nid.+ kortit sisältää postikulut ja postiennakkomaksun.

Myös ruotsinkielisenä - också på svenska: Tarot och kort. Människans tjugotvå medvetenhetsnivåer.

 

TILAA TAROT-KIRJA  JA KORTIT TÄSTÄ

 

Tarot – Elisabeth Haich "Ihmisen 22 tietoisuuden tasoa" 5. painos ilmestyi 25.2.2022. Jokainen kirja on kustantajan käsin tarkastama (video). Sisältää myös 22 Tarot-korttia.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Terveys ja jooga - Selvarajan Yesudian ja Elisabeth Haich. Kustantaja: Suomen Henkisen Kehityksen Liitto.

TERVEYS JA JOOGA    Elisabeth Haich - Selvarajan Yesudian

Jooga on terveisiin elämäntapoihin perustuva menetelmä, jonka sisältö ja päämäärä on oman sielun ja kehon täydellinen tunteminen ja hallinta. Joogaa voivat harjoittaa kaikki ihmiset iästä, sosiaalisesta asemasta tai uskonnosta riippumatta. Mitään mystillistä ja käsittämätöntä tai peräti demonista ei joogassa ole.

Kirjan tekijä Selvarajan Yesudian esittää itse valokuvin jokaisen harjoituksen, kirjassa on näitä valokuvia 74. Moni on voittanut sairautensa ja saanut joogan avulla mielenrauhan ja terveen kehon. Vasta-alkajakin voi tämän kirjan avulla opetella onnellista ja sopusointuista elämäntapaa.

Kirjan tekijät, intialainen, kristityssä lääkäriperheessä kasvanut Selvarajan Yesudian ja hänen eurooppalainen työtoverinsa Elisabeth Haich pitivät 45 vuoden ajan yhdessä joogakoulua Sveitsissä.

Hinta: 19,95 Eur, nid. sisältää postikulut ja postiennakkomaksun.

 

TILAA TERVEYS JA JOOGA TÄSTÄ

 

 

Itseluottamusta joogan avulla - Selvarajan Yesudian. Kustantaja: Suomen Henkisen Kehityksen Liitto.

ITSELUOTTAMUSTA JOOGAN AVULLA - Selvarajan Yesudian

 

Kirja ITSELUOTTAMUSTA JOOGAN AVULLA kertoo Yesudianin lapsuudesta ja nuoruudesta Intiassa sekä hänen järkyttävistä kokemuksistaan sodan runtelemassa Unkarissa, hänen monista ystävistään ja ihmeellisestä johdatuksesta hänen elämässään. Yesudian osoittaa ihmissydämelle tietä sisäiseen rauhaan ja onnelliseen tasapainoisuuteen levottoman maailman hyörinän keskellä.

Hinta: 19,95 Eur 

     nid. sisältää postikulut ja postiennakkomaksun

 

TILAA ITSELUOTTAMUSTA JOOGAN AVULLA TÄSTÄ

 

 

RAJAJOOGA - Selvarajan Yesudian ja Elisabeth Haich.

RAJAJOOGA - Selvarajan Yesudian ja Elisabeth Haich

 

RAJAJOOGAN tie on kaikkein yksinkertaisin niin, että jokainen voi sitä kulkea, mutta se on samalla kaikkein vaikein tie. Se on todella 'kaita ja jyrkkä tie'. Ihminen on hajottanut itsensä; tuhannet pikkuseikat sitovat häntä niin, että kun hänen yhtäkkiä ei pitäisi tehdä mitään muuta kuin vain olla, hän ei siihen enää pystykään.

Eräs suuri joogi sanoi oppilaalleen: "Istuudu mukavaan asentoon minua vastapäätä niin, että kehosi ei häiritse sinua millään tavalla. Sulje silmäsi. Suuntaa tietoisuutesi päästä sydämeen, sillä siellä on ITSE. Älä ajattele mitään muuta kuin omaa ITSEÄSI, kunnes olet oma itsesi." Siinä kaikki! Näihin suppeisiin sanoihin sisältyy koko raja-jooga. Sillä ken tähän pystyy, on jo määränpäässä.

Jooga on sielun, mielen ja kehon tietoista kehittämistä, terveeseen elämään auttamista. Kirja RAJAJOOGA paljastaa ajallemme sopivan joogajärjestelmän, joka yhdistää idän ja lännen yhteistyöhön Totuuden etsimisessä ja löytämisessä.

Hinta: 19,20 Eur

          nid. sisältää postikulut ja postiennakkomaksun

 

TILAA RAJAJOOGA TÄSTÄ

 

 

 

Seksuaalivoima ja jooga - Elisabeth Haich. Kustantaja: Suomen Henkisen Kehityksen Liitto.

SEKSUAALIVOIMA JA JOOGA   Elisabeth Haich

Tuntuu uskaliaalta sanoa, mutta tosiasia on, että tässä epätavallisessa kirjassa ei ainoastaan paljasteta seksuaalivoiman salaperäistä syvyyttä, vaan esitetään myös, miten tämä voima voidaan hallita ja sitä hyväkseen käyttämällä nopeuttaa ihmisen henkistä kehitystä.

Hinta: 19,95 Eur, nid. sisältää postikulut ja postiennakkomaksun.

 

TILAA SEKSUAALIVOIMA JA JOOGA TÄSTÄ

 

 

Lue Voi Hyvin -lehden arvostelu alla olevasta linkistä.

 

 

 

Joogaa joka päivälle - Elisabeth Haich. Kustantaja: Suomen Henkisen Kehityksen Liitto
Yoga for var dag - Elisabeth Haich. Foreningen av Andlig Utveckling i Finland

JOOGAA JOKA PÄIVÄLLE  Elisabeth Haich

 

Jokaisena viikonpäivänä vaikuttaa erilainen luova energia. Eräs hyvin tuloksellinen joogaharjoitus. jonka avulla voimme päämäärämme saavuttaa, on se, että keskitymme päivän värähtelyjen avulla tiettyihin ajatuksiin. Ajatukset on valittava siten, että ne herättävät meissä sen päivän aikana vaikuttavat energiat. Olemme tähän kirjaseen koonneet huolellisesti valikoiden joukon ajatuksia, jotka täyttävät tämän tehtävän. Nämä ajatukset antavat ohjeita siitä, miten viikon jokaisena päivänä voi tietyn ajatuksen avulla sovittautua sen päivän värähtelyihin.

Niin kuin auringon valo koostuu seitsemästä väristä ja hajoaa näiksi seitsemäksi väriksi, niin koostuu myös Jumalan luova alkuvoima seitsemästä luovasta prinsiipistä. Koska ihmiset nimittivät luovat prinsiipit planeettojen mukaan, antoivat he seitsemälle toisiaan seuraavalle päivällekin planeettojen nimet.

Ikivanhoista ajoista asti ihmiset ovat havainneet, että maan ilmapiirissä vaikuttavat värähtelyt eivät ole aina samanlaisia. He oivalsivat, että vaikuttavat energiat vuorottelivat tietyin väliajoin ja siten jakoivat ajan rytmisesti kertautuvien ajanjaksojen mukaan. Koska on olemassa seitsemän alkuvoimaa, perustuu rytmisesti kertautuvien ajanjaksojen jaottelu myös lukuun seitsemän. Niin tuli useissa kielissä päivästä, jona auringon värähtelyt vaikuttavat voimakkaimmin, sunnuntai (Sonntag, "auringon päivä"), kuun päivästä vastaavasti Monntag, (Mond = kuu)

Hinta: 12 Eur, nid. sisältää postikulut ja postiennakkomaksun.

Myös ruotsinkielisenä - också pä svenska: Yoga för var dag - Elisabeth Haich. 

 

TILAA JOOGAA JOKA PÄIVÄLLE TÄSTÄ

 

 

 

Nouse ja ole vapaa - Selvarajan Yesudian. Kustantaja: Suomen Henkisen Kehityksen Liitto

 

NOUSE JA OLE VAPAA Selvarajan Yesudian

Itsetuntemus on ehdoton edellytys voidaksemme ymmärtää itseämme ja elämäämme. Vasta silloin on mahdollista ymmärtää myös kanssaihmisiämme ja maailman tapahtumia. Sen tähden teemat käytännön psykologiasta, filosofiasta ja uskonnosta muodostavat tämän kirjan pääsisällön. Nämä kolme käsitettä ymmärretään Intiassa yhtenä kokonaisuutena nimeltä jooga. Kirjaan sisältyy myös kysymyksiä ja ongelmia, joita ihmiset kaikkialta maailmasta ovat  tekijälle esittäneet hänen pitkän joogaopetustoimintansa aikana.

Hinta: 19,95 Eur, sid. sisältää postikulut ja postiennakkomaksun.

 

TILAA NOUSE JA OLE VAPAA TÄSTÄ

 

 

Lue Ultra-lehden arvostelu alla olevasta linkistä

Matkalla olemassaolon suunnattomuuteen - Voitto Viro. Kustantaja: Suomen Henkisen Kehityksen Liitto

MATKALLA OLEMASSAOLON SUUNNATTOMUUTEEN Voitto Viro

"Mietteitä, tutkistelua, ajatuksia, ajattelemattomuutta"

Voitto Viro (1914 - 1999) kirjoitti kymmeniä kirjoja sekä suomensi useita arvostettuja, perimmäisiä kysymyksiä käsitteleviä teoksia. Tämä kirja on Voitto Viron päätyö.

Papin ammatissa hän alkoi tuntea entistä suurempaa velvoitusta ja kutsumusta kirjoittaa elämänjälkeisestä elämästä. Sielun kuolemattomuus, aineen olemattomuus, onko elämää ennen syntymää koettavissa, onko eläimillä sielu. Eri uskonnot antavat hyvinkin erilaisia vastauksia elämän peruskysymyksiin. Onko tietoa näistä asioista lainkaan saatavilla?

Kristillinen julistus kehottaa ihmistä tutkimaan ja koettelemaan asioita ja pitämään sen, mikä on parasta. Voitto Viron lähtökohtana on syvästi inhimillinen, nöyrä tutkijanmieli kaikkea olevaista kohtaan.

Hinta: 19 Eur, sid. sisältää postikulut ja postiennakkomaksun.

 

TILAA MATKALLA OLEMASSAOLON SUUNNATTOMUUTEEN TÄSTÄ

 

 

Matkalla olemassaolon suunnattomuuteen – Voitto Viro.

"Entä jos olemassaolon mysteeri ei olekaan kuolema, vaan se mitä sanotaan elämäksi, mutta joka ei ole elämää eikä se toinen kuolemaa?" pohtii Lauttasaaren kirkkoherra Voitto Viro (3.2.1914–23.6.1999). Voitto Viro oli avarakatseinen uskonnollisten, hengellisten, rajatiedon ja parapsykologian näkemysten suhteen. 

Lue lisää Voitto Viron kirjasta

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

 

 

Huippua kohti - Emil Kuitunen. Suomen Henkisen Kehityksen Liitto

HUIPPUA KOHTI    Emil Kuitunen

Emil Kuitunen syntyi Suomessa Kangasniemellä maanviljelijän poikana vuonna 1896, muutti nuorena miehenä Amerikkaan, opiskeli siellä kiropraktiikan tohtoriksi, perusti oman klinikan Ironwoodin kaupunkiin ja kuoli vuonna 1980.

Hänen klinikalleen tuli avunhakijoita USA:n ulkopuoleltakin. Erikoisen kuuluisa Kuitunen oli näyistään ja yhteyksistään  henkimaailmaan, mm. aiemmin kuolleeseen Edgar Caycen henkeen ja muihin korkeatasoisiin henkiolentoihin.

Kuitunen vaurastui taloudellisesti, mutta hän myös lahjoitti avokätisesti omaisuuttaan yleishyödyllisiin tarkoituksiin, useimmiten henkimaailmasta saatujen ohjeiden mukaan.

Hinta: 8,90 Eur, nid. sisältää postikulut ja postiennakkomaksun

 

TILAA HUIPPUA KOHTI TÄSTÄ

 

 

KUOLEMAA EI OLE  Rauni-Leena Luukanen-Kilde

 

Kirjan takakannen teksti: "Olen saanut automaattikirjoituksella sanomia kuoleman rajan toiselta puolelta. Ns. kuolleiksi luulemamme ihmiset elävät vapaina maallisen ruumiinsa kahleista henkisessä, ihmisen todellisessa olomuodossa omassa maailmassaan, meidän lähellämme, seuraten ja auttaen omaistensa elämää täsmälleen samalla tavalla kuin maanpäällisessä elämässään. Ei kuolema ole elämän loppu, eikä syntymä maanpäälliseen ruumiiseen ole elämän alku.
   Elämä on ikuista kiertokulkua ja ihmisen henkistä kehittymistä kohti kaikkiallista rakkautta.

   Rauni-Leena Luukanen-Kilde"

 

Ultra-lehden tekemässä kyselyssä syksyllä 2019 "Mikä rajatietokirja on vaikuttanut lukijaansa eniten ja miksi" voittajaksi tuli Rauni-Leena Luukanen-Kilden Kuolemaa ei ole -kirja.

 

 

Kustantaja WSOY, ISBN 951-0-17866-7 

Painovuosi: 1992, 8. uudistettu laitos

 

Hinta (sisältää postikulut):

Etukäteen maksettuna 17 EUR 

TAI

Postiennakolla 19 EUR 

 

 

TILAA KUOLEMAA EI OLE TÄSTÄ